Home / / Ontbrekende plaatjes spaaractie ‘Dalfsen door de jaren heen’ bestellen bij Albert Heijn

Ontbrekende plaatjes spaaractie ‘Dalfsen door de jaren heen’ bestellen bij Albert Heijn

DALFSEN – De spaaractie is inmiddels afgerond en vele Dalfsenaren hebben enthousiast gespaard en volop van de gelegenheid gebruik gemaakt om de plaatjes met elkaar te ruilen. Aangezien niet iedereen de laatste plaatjes heeft kunnen bemachtigen om het boek vol te maken, biedt Albert Heijn Dalfsen de mogelijkheid om van vrijdag 18 januari tot en met vrijdag 25 januari een schriftelijke opgave te doen van de ontbrekende plaatjes (maximaal 10).
Inleveren bij de servicebalie in de winkel. De plaatjes kosten € 0,70 per stuk. Albert Heijn kan niet garanderen dat alle ontbrekende nummers geleverd kunnen worden omdat gezocht moet worden in de onaangebroken restvoorraad. De plaatjes kunnen vrijdag 1 februari in de winkel afgehaald worden.

Lees ook

Wethouder Ko Scheele leest voor bij de bieb

OMMEN – Van woensdag 26 januari tot en met zaterdag 5 februari zijn de Nationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.