Home / / Nieuwjaarsreceptie bij SC Lemele

Nieuwjaarsreceptie bij SC Lemele

LEMELE – In een bomvolle kantine van SC Lemele werd tijdens de nieuwjaarsreceptie de nieuw aangestelde trainer voor het komende seizoen, Mats Timmerman (25) uit Wierden, aan de leden gepresenteerd.
Hierna werd de verenigingspluim – stimuleringsprijs voor jeugdige inzet – uitgereikt aan Yoran Bakhuis.
De club heeft afscheid moeten nemen van sportmasseur René Molenbroek uit Hellendoorn. René heeft zich bijna twintig jaar ingezet voor de club maar moet vanwege fysieke problemen een punt achter zijn carrière zetten. Hem viel een klaterend applaus ten deel. Tot haar eigen grote verrassing werd de secretaris van club, Ina Boezelman, uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Al ruim tien jaar is zij de sleutelfiguur van de club en het gezicht van de verenging. Ze verricht veel werk achter de schermen en is het manusje-van-alles, zoals o.a. lady-speaker en organisator van de familiedagen.
Voorzitter Hans Kleinlugtenbelt memoreerde aan een goed verenigingsjaar 2018 en wees op het belang van de inzet van vrijwilligers binnen de verenging. Hierna werd er geklonken op een sportief en gezond verengingsjaar 2019.

Lees ook

Rectificatie: lezing Botanische reis door Lesotho

OMMEN – In het Ommer Nieuws van 12 januari jl. is per abuis een foutje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.