Home / Uncategorized / Nieuwjaarsduik RTV Oost in De Oldemeijer te Hardenberg weer groot succes

Nieuwjaarsduik RTV Oost in De Oldemeijer te Hardenberg weer groot succes

Het jaar begin je pas echt met een frisse duik tijdens de RTV Oost Nieuwjaarsduik. Dit jaar konden mensen plonsen in De Oldemeijer in Hardenberg. Solisten, vrienden-, vriendinnengroepen, clubteams of bedrijventeams, honderden mensen deden mee.

Via RTV Oost.

Veel mensen maken zich op voor een fris begin van het nieuwe jaar, de watertemperatuur was zo’n 8 graden, maar er waaide wel een frisse wind. Zo is er een familie die ieder jaar probeert de prijs te halen voor het mooist en meest bijzonder uitgedoste stel dat te water gaat.

Ook deze editie is er weer een mooi bedrag van € 250 te winnen voor de groep van minimaal vijf personen die het meest kolderiek, carnavalesk of komisch is uitgedost en die uiteraard de Nieuwjaarsduik daadwerkelijk gaat maken. De Nieuwjaarsduik was live te volgen op TV Oost en via Facebook.

Burgemeester Snijders van Hardenberg gaf het startschot. Hij heeft al tegen Esther Rikken gezegd misschien ooit zelf een duik te willen nemen.

Lees ook

Burgemeesters IJsselland roepen op tot een coronabeleid met meer perspectief

REGIO – Tijdens een extra vergadering van het Regionaal Beleidsteam corona gisteren in IJsselland werd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.