Home / / Nieuwjaarsconcert met twee jeugdsymfonieorkesten in Hardenbergs theater

Nieuwjaarsconcert met twee jeugdsymfonieorkesten in Hardenbergs theater

Binnenkort vindt er een bijzondere muzikale ontmoeting plaats tussen jeugdorkesten De Vuurvogel en het Twents Jeugdsymfonieorkest. Samen spelen zij op 20 januari het Nieuwjaarsconcert in theater De Voorveghter in Hardenberg.

De Vuurvogel is in 2002 opgericht en heeft al meerdere hoogtepunten bereikt. Zo speelde zij op het Bevrijdingsfestival in Zwolle en nam het deel aan een concert voor het koningspaar. Het orkest staat onder leiding van dirigent Albert Dam.

Het Twents Jeugdsymfonieorkest heeft in de afgelopen jaren meerdere keren meegedaan het het Nationaal Concours voor Jeugd Symfoinieorkesten en behaalde regelmatig een finaleplaats. Onder leiding van Carl Wittrock wist het flink te groeien, zowel in grootte als in muzikaliteit.

Kaarten zijn te bestellen via www.voorveghter.nl, telefonisch via 0523-280350 of tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar. De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur

Lees ook

Rectificatie: lezing Botanische reis door Lesotho

OMMEN – In het Ommer Nieuws van 12 januari jl. is per abuis een foutje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.