Home / / Nieuwe buurtbusroute tussen Lemelerveld en Raalte

Nieuwe buurtbusroute tussen Lemelerveld en Raalte

Vanaf maandag 18 februari rijdt er dagelijks (met uitzondering van zondag) een buurtbus tussen Lemelerveld en Raalte. De bus stopt onderweg nog in Luttenberg. Een veertigtal vrijwilligers draaien de diensten.

Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan de voorbereidingen. Op de route komen zeven haltes: Evenemententerrein (Lemelerveld), Parallelstraat (Lemelerveld), De Posthoorn (Luttenberg), Ter Borgweg (Luttenberg), Heuvelweg (Luttenberg), Merel (Raalte) en op het station in Raalte.

Op de doordeweekse dagen rijdt de buurtbus vanaf 7.22 uit Lemelerveld en stopt om 19.21. In het weekend wordt er iets later gestart en gestopt. De exacte dienstregeling is binnenkort te vinden op www.buurtbussalland.

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.