Home / / Marie Kievitsboschwandeling op herhaling

Marie Kievitsboschwandeling op herhaling

DALFSEN – Wegens grote belangstelling vorig jaar wordt zondag 3 februari de Marie Kievitsbosch wandeling weer gehouden. Marie Kievitsbosch heeft haar hele leven doorgebracht in het Sterrebos en was mede de grondlegger van Partycentrum Het Boskamp in Dalfsen.

Deelnemers zijn vanaf 13.30 uur welkom bij Het Boskamp aan de Sterrebosweg 2 te Dalfsen, waar de wandeling start om 14.00 uur. De tocht heeft een lengte van ongeveer 6 kilometer. De gids neemt de deelnemers mee langs de vistrappen die het afgelopen jaar zijn aangelegd in de Marswetering en daarna via het Engelse werk, Den Aalshorst, dan richting de Zandwijk en door het Sterrebos terug naar Het Boskamp.

Na afloop van de wandeling kunnen deelnemers balkenbrij en snert bestellen die gemaakt zijn naar het voorbeeld van Marie Kievitsbosch. De deelnamekosten bedragen 2 euro per persoon. Aangelijnde honden kunnen mee. De wandeling is niet geschikt om kinder- of wandelwagens mee te nemen. Het advies is stevige wandelschoenen aan te trekken.

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.