Home / / Koninklijke Onderscheiding voor brandweerman Martien van der Veen

Koninklijke Onderscheiding voor brandweerman Martien van der Veen

OMMEN – Burgemeester Hans Vroomen heeft woensdag 9 januari een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Martien van der Veen uit Ommen. Hij werd, tijdens zijn afscheidsreceptie in de brandweerkazerne, benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Van der Veen kreeg de onderscheiding vanwege zijn langdurige inzet als vrijwillige brandweerman bij de brandweerpost in Ommen, waar hij in 1988 begonnen is. Tijdens zijn carrière was hij hoofdbrandweerwacht, chauffeur en voertuigbediener. Vanaf april 2018 is Van der Veen niet meer werkzaam bij de Veiligheidsregio IJsselland.

Foto: GinoPress

Lees ook

Online masterclass ‘Van de druppel naar de Vecht’

Meedoen vanaf de bank REGIO – Waterschap Drents Overijsselse Delta en waterschap Vechtstromen nodigen bewoners …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.