Home / / Jubilarissen bij Jubileumuitvoering Vorie-Vana

Jubilarissen bij Jubileumuitvoering Vorie-Vana

Tijdens de jubileumuitvoering van Vorie-Vana zaterdagavond in De Voorveghter werden Annieta Knol en Eric de Jong door regisseur Chris Stuut gehuldigd voor 25 en 40 jaar lidmaatschap. Annieta speelde in die 25 jaar geweldige mooie rollen en ook zaterdagavond in het toneelstuk De Canadese invasie was ze weer geweldig op dreef. Chris bood haar een spiegel met inscriptie aan en een prachtige bos bloemen en bedankte haar voor haar inzet voor de vereniging. Ook Eric de Jong werd bedankt voor zijn geweldige rollen die hij 40 jaar lang speelde bij Vorie-Vana hem werd een horloge aangeboden. Chris sprak de hoopuit dat beiden nog vele jaren op toneel mogen staan.

Vervolgens werd Chris Stuut door Lianda de Boer in het zonnetje gezet voor het feit dat hij als oprichter, secretaris 50 jaar lid is van Vorie-Vana en ook ruim 40 jaar is hij vaste regisseur van Vorie-Vana. Lianda bedankte Chris voor zijn geweldige inzet en bood namens de vereniging een reischeque en bloemen aan.. Ook oud collegea en technicus van De Voorveghter Karsten Berends bood namens het theater Chris bloemen aan.

Vorie-Vana kan terug zien op een geweldige jubileumuitvoerin waarbij het publiek met volle teugen heeft genoten van het toneelstuk De Canadese invasie

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.