Home / / Huisconcert Kunstkring Ommen met bariton Maarten Koningsberger

Huisconcert Kunstkring Ommen met bariton Maarten Koningsberger

DALMSHOLTE – Op zondag 13 januari valt er in Dalmsholte te genieten van een zeer bijzonder muziekprogramma. Bariton Maarten Koningsberger, die al overal in de wereld successen boekte, gaat een andere kant laten horen van bekende componisten als Beethoven en Brahms.

Begeleid door het Atlantic Trio (piano, viool, cello) zingt Koningsberger folk songs zoals Scottish en Irish Songs van Beethoven en Deutsche Volkslieder van Brahms. Van Ravel klinken de ‘5 Melodies Populaires Grecques’, en van de Engelse componist Butterworth de ‘Songs from a Shopshire Lad’. Het Atlantic Trio en Maarten Koningsberger maken met dit programma, waar ook een cd van is gemaakt, een tournee door Nederland. Kunstkring Ommen is zeer verheugd deze topmusici te kunnen verwelkomen in het Muziekgebouw in Dalmsholte.

Het huisconcert van Kunstkring Ommen begint op 13 januari om 15 uur, in concertzaal ‘Het Muziekgebouw’ aan de Goosdijk 5 in Dalmsholte. Niet-leden zijn van harte welkom! Wel is aanmelden nodig vanwege het aantal beschikbare plaatsen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Menzo Bunge (038 33 189 63). De toegangsprijs voor niet-leden is 15 euro.

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.