Home / / Historische avond in Dalfsen

Historische avond in Dalfsen

DALFSEN – Historische Kring Dalfsen houdt maandag 4 februari traditiegetrouw een historische avond. Het belooft opnieuw een ouderwets mooi gebeuren te worden met uiteraard veel historisch materiaal over Dalfsen. Als extra komt meesterverteller Stan Fritschy met een prachtig verhaal over Dalfsen. De avond vindt plaats in ‘De Overkant’ aan het Kerkplein 22, aanvang 20.00 uur. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Vanaf maandag 21 januari om 9.30 uur kunnen toegangskaartjes afgehaald worden

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.