Home / / Gemeente Dalfsen lanceert website Dalfsen Beweegt

Gemeente Dalfsen lanceert website Dalfsen Beweegt

Op woensdag 16 januari lanceert de gemeente Dalfsen de nieuwe sportwebsite www.dalfsenbeweegt.nl. Inwoners kunnen zo overzichtelijk zien welke sport- en beweegactiviteiten er wanneer plaatsvinden en kunnen zich hier inschrijven als deelnemer. Dalfsen Beweegt is ook beschikbaar als app voor een smartphone en tablet.

De website is voornamelijk bedoeld om in te kunnen schrijven voor activiteiten, maar zal tevens gebruikt gaan worden voor het aanvragen van de zwembadabonnementen van de gemeentelijke zwembaden. “Ik vind het belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners kennis kunnen maken met sporten en bewegen. Via deze website bieden we een mooi overzicht van alle sport- en beweegactiviteiten vanuit de gemeente. De buurtsportcoaches van de gemeente vervullen hierin een belangrijke, verbindende rol”, aldus wethouder Jan Uitslag.

Activiteiten buurtsportcoaches

De buurtsportcoaches coördineren onder andere het naschoolse sportkennismakingsprogramma Sports4Kids, het lesprogramma GymXtra en organiseren gedurende het jaar meerdere (school)sporttoernooien. Daarnaast zijn ze ook (ondersteunend) betrokken bij evenementen zoals de Datrion.

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.