Home / Uncategorized / Gebedsdienst van Raad van Kerken

Gebedsdienst van Raad van Kerken

LEMELE/LEMELERVELD – De Raad van Kerken houdt op zondag 20 januari een gebedsdienst in de Brugkerk in Lemelerveld. Deze dienst, die wordt georganiseerd door de katholieke, evangelische en protestantse kerken, is oecumenisch van aard. De Raad van Kerken organiseert elk jaar vier diensten, waaronder ook een tentviering en een buitendienst. De viering van 20 januari staat in het teken van het nieuwe jaar. Wat gaat 2019 de wereld brengen? En wat kan men zelf doen om te zorgen voor een goed jaar? Aanvang is om 10.00 uur.

Lees ook

Burgemeesters IJsselland roepen op tot een coronabeleid met meer perspectief

REGIO – Tijdens een extra vergadering van het Regionaal Beleidsteam corona gisteren in IJsselland werd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.