Home / Uncategorized / Ga mee met het Vechttoneel op de grote vaart

Ga mee met het Vechttoneel op de grote vaart

Dit voorjaar zoekt het Vechttoneel het wel heel ver. Na 30 jaar op het vaste land gespeeld te hebben, gaan ze nu de grote vaart op. En u kunt dit meebeleven tijdens een van de 3 prachtige voorstellingen. De spelers halen dit jaar letterlijk alles uit de kast om u een mooie avond te bezorgen. Ze nemen u mee op het omgebouwde cruiseschip ‘De Bloody Mary’.

In de voorstelling neemt de kapitein samen met zijn bemanning u mee op reis naar Napels, samen met een kunstschilder, schrijfster, een verliefd stelletje en een zakenman met jonge blom. Het wordt een reis met veel spanning, avontuur en onverwachte wendingen. Kortom; alle ingredienten voor een fantastische avond uit.

U bent van hartelijk welkom op zaterdag 26 januari in het Trefpunt te Balkbrug, zaterdag 2 februari in de Wiekelaar te Oudleusen en zaterdag 9 februari in het Hervormd Centrum te Ommen. De avonden beginnen om 20.00 uur.

Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar, maar uiteraard is het ook mogelijk te reserveren. Dit kan via: vechttoneel@gmail.com of telefonisch bij Erna Roddenhof-Verhaar op 0523-658169

Lees ook

Burgemeesters IJsselland roepen op tot een coronabeleid met meer perspectief

REGIO – Tijdens een extra vergadering van het Regionaal Beleidsteam corona gisteren in IJsselland werd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.