Home / / Extra voorstelling na succesvolle voorstellingen de Kleine Kunst

Extra voorstelling na succesvolle voorstellingen de Kleine Kunst

DALFSEN – Toneelvereniging “de Kleine Kunst” bracht afgelopen weekend het blijspel ‘Eigen Arf’ van auteur Herman van der A op de planken. Twee avonden lang lieten de spelers het publiek lachen en genieten in gebouw De Overkant te Dalfsen.

In het blijspel draait het om de ouderwetse boer Albert van Wijk, die woont rustig met vrouw en zoon op het platteland. Maar als het buurmeisje aangeeft een mini-camping te beginnen is het hek van de dam.
Om nog wat olie op het vuur te gooien verzint zij er nog wat sappige details bij. Ook de diverse gasten brachten een boel onrust en zo ontstonden de meest absurde situaties.
Het onderlinge speelplezier straalde er tijdens de uitvoering van af, het publiek wist dit zeker te waarderen. Zodat na afloop van iedere voorstelling de spelers een staande ovatie in ontvangst mochten nemen van de toeschouwers.
In verband met de overweldigende belangstelling, vrijdag 1 februari en zaterdag 2 februari zijn al uitverkocht! Hebben de spelers besloten om een extra avond in te lassen.
Op zaterdag 9 februari spelen wordt het stuk nogmaals gespeeld in gebouw “de Overkant”, Kerkplein 22 te Dalfsen. de aanvang is 19.45 uur. Kaarten kunnen gereserveerd worden via Fam. Busker 0529-432906 of via de site www.dekleinekunstdalfsen.nl

Lees ook

Boosterprik mogelijk in alle gemeentes GGD IJsselland

REGIO – Mensen die wel een boosterprik wensen, maar daarvoor niet ‘helemaal’ naar Deventer, Hardenberg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.