Home / / Bernadette Tulling exposeert in gemeentehuis Dalfsen

Bernadette Tulling exposeert in gemeentehuis Dalfsen

DALFSEN – Kunstenares Bernadette Tulling stelt haar werk tot en met 19 februari tentoon in het gemeentehuis van Dalfsen.

Bernadette vertelt: “Ik kom uit Raalte waar ik een gedeelde werkruimte heb in de Brugstraat. In 2003 ben ik begonnen met een cursus ‘tekenen en schilderen’, daarna her en der wat lessen gevolgd en verder autodidactisch verder gegaan. Ik schilder voornamelijk met acryl. Na mijn vorige expositie in het gemeentehuis van Dalfsen over aartsengelen, kom ik nu met een aantal werken die gebaseerd zijn op mijn innerlijke gevoelens. Een heftige periode waar ik doorheen moest, gaf mij inspiratie tot het maken van voornamelijk abstracte werken. Daarnaast heb ik een aantal detailfoto’s van oude, opgedroogde palletten, waar verrassend mooie kunstwerkjes in verborgen zaten.”

Tijdens openingstijden zijn bezoekers van harte welkom de werken van Bernadette te komen bewonderen. Kijk voor meer informatie op www.bernadettetulling.nl.

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.