Home / / ‘De Meisjes’ gaan verhuizen!

‘De Meisjes’ gaan verhuizen!

OMMEN – Boerderijwinkel ‘De Meisjes van Ommen’ opent haar deuren vrijdag 1 februari op een nieuw adres. “We betrekken een nieuw pand aan de Varsenerstraat 7” laat eigenaresse Claudia Epskamp weten, die samen met haar dochter Lara de winkel aan de Markt runt.

“We willen ons assortiment graag fors uitbreiden met biologische producten, maar het huidige winkelpand biedt hiervoor te weinig ruimte” noemt Claudia als belangrijkste reden voor de verhuizing. Wat vloeroppervlak betreft gaat de winkel er flink op vooruit. “Nu hebben we 50 vierkante meter ter beschikking, straks is dat 150 vierkante meter.”

De winkel vol heerlijke boerenproducten werd jaren geleden gestart door een kleine groep boeren. Het uitgangspunt, direct van het land naar de klant, sprak de consument aan. In 2016 namen Claudia en haar dochter de boerderijwinkel over. Beide zijn trots op de producten die de boeren blijven leveren en trots op het concept.
“We hebben inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd” vertelt Claudia. “Onze klanten kunnen op de nieuwe stek dezelfde warme, gezellige sfeer verwachten!”

De winkel wordt vrijdag 1 februari geopend. De eerste twee dagen na de opening worden feestelijk gevierd met leuke acties zoals proeverijen et cetera.

www.demeisjesvanommen.nl

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.