Home / / ‘De Canadese invasie’ van toneelverenging Vorie-Vana Beerzerveld komt naar theater in Vroomshoop

‘De Canadese invasie’ van toneelverenging Vorie-Vana Beerzerveld komt naar theater in Vroomshoop

“Wegens zeer grote belangstelling in Hardenberg heeft Vorie-Vana besloten twee toneelavonden te geven in Theater Het Punt in Vroomshoop met het komische toneelstuk ‘De Canadese invasie”, schrijft de toneelverenging. Het stuk is geschreven door Carl Slotboom.

De familie Bruinsma kampt in het toneelstuk met financiële problemen. De rekeningen blijven binnenstromen, de krant wordt niet meer bezorgd en de telefoon is afgesneden. Om de financiële catastrofe het hoofd te bieden, komt Sjef met de oplossing door werk in de huishouding te zoeken. Daarnaast lijkt het Sjef een goed idee om een kamer te verhuren. Een fotograaf in opleiding reageert en krijgt de kamer. Dan verschijnen onverwachts tante Eef en Oom Frits ten tonele. Helemaal uit Canada gekomen om nicht Truus na vijfendertig jaar een bezoekje te brengen en meteen maar veertien dagen te blijven logeren.

De voorstelling is op vrijdag 1 februari en zaterdag 2 februari te zien in Theater Het Punt in Vroomshoop. Het theaterstuk begint om 20.00. Kaarten kunt u bestellen via www.welkominhetpunt.nl of bij de kassa van het theater. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0546-705050.

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.