Home / / Cursus icoonschilderen in Ommen

Cursus icoonschilderen in Ommen

OMMEN – In het voorjaar van 2019 is het weer mogelijk om in Ommen een weekcursus icoonschilderen te volgen.

Onder leiding van Frea Zigterman en Ineke Brink uit Tolbert wordt de cursus overdag van 18 tot en met 22 maart in één van de zalen van De Kern aan de Bouwstraat gegeven. Tijdens de cursus wordt er ook informatie gegeven over de achtergronden bij iconen.

Er is nog plaats in de groep, beginnelingen zijn ook hartelijk welkom. Alle informatie is te vinden op de website van het iconenatelier. Neem voor meer informatie contact op met 0594-516430 of 0594-512796. Tot uiterlijk 25 februari is het mogelijk om aan te melden via info@iconenachaia.nl of via het contactformulier op www.iconenachaia.nl.

Lees ook

Rectificatie: lezing Botanische reis door Lesotho

OMMEN – In het Ommer Nieuws van 12 januari jl. is per abuis een foutje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.