Home / / Creatief Café in de Spil

Creatief Café in de Spil

NIEUWLEUSEN – Kulturhus de Spil en SAAM Welzijn hebben de handen in één geslagen en gaan van start met een ‘Creatief Café’.

Dit nieuwe initiatief is bedoeld voor inwoners uit Nieuwleusen en omstreken die het leuk vinden om eens per maand samen te komen en zich bezig te houden met een leuke activiteit. Zo wordt er iedere laatste dinsdag van de maand een creatieve activiteit georganiseerd in Grand Café de Spil in Nieuwleusen.
Op dinsdag 29 januari aanstaande is er weer een gezellige workshop gepland. Ditmaal wordt er tussen 19.00 – 21.00 uur onder deskundige begeleiding gewerkt aan een prachtige vogelvoer dakpan. Uw gevleugelde tuinvrienden zullen hier, in deze koude wintermaanden, erg blij mee zijn! Lijkt het u leuk om deel te nemen? Geef u dan nu op. Kosten bedragen 7,50 euro, inclusief materiaal, koffie / thee en begeleiding. Opgeven kan in Kulturhus de Spil (daar liggen opgave formulieren) of via Saam Welzijn telefoon 0529 482121 of via email: info@saamwelzijn.nl

Lees ook

Rectificatie: lezing Botanische reis door Lesotho

OMMEN – In het Ommer Nieuws van 12 januari jl. is per abuis een foutje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.