Home / / CDA houdt inloopspreekuur in Lemele

CDA houdt inloopspreekuur in Lemele

LEMELE/OMMEN – Onder het motto: ‘luisteren naar de wensen van de mensen’ houdt het CDA Ommen iedere maand een inloopspreekuur op locatie in het buitengebied en daarnaast ook een keer in het gemeentehuis.

Inwoners van Ommen zijn dinsdag 5 februari vanaf 19.30 uur welkom in De Schakel in Lemele voor vragen, opmerkingen en goede ideeën over zaken, die hen ter harte gaan. Aansluitend gaat het CDA in gesprek met het Plaatselijk Belang Lemele, dat onder leiding staat van de heer Hallink.

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.