Home / / Buitenlandse versterking voor Morrenhof-Jansen Dalfsen

Buitenlandse versterking voor Morrenhof-Jansen Dalfsen

DALFSEN – Afgelopen week maakte De Stichting Tophandbal Dalfsen bekend dat Maria Branca Ferreira de Pinho Ramos de damesselectie van Morrenhof-Jansen Dalfsen per direct zal komen versterken. Maria Ramos is de vriendin van Hurry Up speler Tiago Azenha en sinds oktober jl. in Nederland. Zij is een 22-jarige talentvolle linkshandige speelster die zowel op de opbouw als de hoek uit de voeten kan. Ze is oud-speelster van het Portugese Alavarium Love Tiles en Hurry Up. Zij speelde met haar club in Portugal in de EHF Cup en de Challenge Cup en doorliep de Nationale Jeugdselecties van Portugal. Uit een proeftraining bleek dat zij prima bij de groep paste. Maria Ramos brengt de ervaring en kwaliteit mee waarmee zij de jonge Dalfser selectie verder kan brengen.

Lees ook

Rectificatie: lezing Botanische reis door Lesotho

OMMEN – In het Ommer Nieuws van 12 januari jl. is per abuis een foutje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.