Home / / Bromfietser vliegt uit de bocht na achtervolging

Bromfietser vliegt uit de bocht na achtervolging

OMMEN – Een bromfietster in gistermiddag onderuit gegaan nadat hij dacht een motoragent te slim af te zijn. Een motoragent kreeg de bromfietser in het vizier op de de parallelweg van de N340 tussen Ommen en Oudleusen. Een fietster hield zich vast aan de bromfietser, wat niet is toegestaan. De bromfietser nam de eerste zijweg en ging het onverplichte fietspad op. Dit smalle vochtige en slingerende fietspad bleek niet geschikt om weg te kunnen komen voor een motoragent. De bromfietser ging namelijk te hard en “vloog” de bocht uit. De bromfietser die nog geen maand in het bezit was van zijn rijbewijs, kreeg een boete voor het rijden over het onverplichte fietspad. De bromfietser raakte niet gewond bij zijn actie.

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.