Home / / Bingo in Trefkoele+

Bingo in Trefkoele+

DALFSEN – Saam Welzijn houdt zondagmiddag 27 januari de eerstvolgende bingo in de Trefkoele+ te Dalfsen. Voortaan zullen de bingo-middagen op zondag plaatsvinden op de begane grond. De 27e bent u van harte welkom in de Wim Heerinkzaal.
Iedereen is welkom tussen 14.00 en 16.00 uur. Er worden meerdere rondes gespeeld en er zijn leuke prijzen te winnen. Er wordt een bijdrage gevraagd van 3 euro p.p. Iedere vierde zondag van de maand kunt u deelnemen aan de bingo-middag in de Trefkoele+ te Dalfsen.
Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Saam Welzijn Dalfsen, tel.: 0529-793012.

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.