Home / / Autisme Trefpunt over voorbereiden toekomst

Autisme Trefpunt over voorbereiden toekomst

HELLENDOORN – Op 29 januari wordt weer een Autisme Trefpunt gehouden. Thema is deze keer: Voorbereiden op de toekomst. Gastspreker is Gerrit Holstege hij is Toekomstcoach bij MEE IJsseloevers.

Bij het Autisme Trefpunt worden vijf keer per jaar afwisselende thema’s behandeld. Mensen met autisme, hun naasten, vrijwilligers, geïnteresseerden en professionals zijn van harte welkom bij dit trefpunt. Iedereen uit het hele werkgebied van Evenmens is welkom. De Toekomstcoach heeft als doel om jongeren tussen de 16 en 27 jaar, met bijvoorbeeld autisme, te begeleiden zodat ze een plek in de samenleving vinden. De jongeren leren met behulp van hun coach richting te geven aan hun leven, realistische dromen en doelstellingen te formuleren en deze te realiseren. Dit geldt onder andere op het gebied van financiën, sociale relaties, werken en huisvesting. De bijeenkomst wordt gehouden in de Gezelligeit in Hellendoorn. Inloop is vanaf 19.30 uur. Het programma begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Meer informatie is te verkrijgen via autismetrefpunt@evenmens.nl.

Lees ook

Boosterprik mogelijk in alle gemeentes GGD IJsselland

REGIO – Mensen die wel een boosterprik wensen, maar daarvoor niet ‘helemaal’ naar Deventer, Hardenberg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.