Zoekplaatje van de week

Een foto gemaakt tijdens de Districtsvarkensfokdag in mei 1969 in Dalfsen. De man rechts draagt een bord met vermelding van “H B ter Horst”. Wie helpt ons aan meer informatie en/of namen van personen op deze foto?

Herman Wigbels was van 1950 tot 1983 fotojournalist in de regio Salland. Hij legde alle aspecten van het leven in dorpen en op het platte land vast ter illustratie van artikelen in regionale bladen. Van verschillende foto’s willen we graag weten waar deze zijn gemaakt en/of wie er op staan. Dit is zoekplaatje nummer 29 uit deze tweewekelijkse reeks. Het fotoarchief van Herman Wigbels is toegankelijk via de website www.HermanWigbels.nl en www.OudOmmen.nl/beeldbank.

Op het vorig zoekplaatje uit deze reeks (archiefnummer haw_64307, publicatiedatum 28-11-2018, 4 meisjes bij de eerste communie in 1959 in Vilsteren) hebben we helaas nog geen reacties ontvangen. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.

Reacties met vermelding van archiefnummer haw_60943 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl: Hammerweg 10 in Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.