Home / / Zoekplaatje van de week

Zoekplaatje van de week

Deze deelfoto, afkomstig uit de collectie van de familie Kramer, heeft betrekking op een modeshow, modern en klederdracht. Waarschijnlijk t.g.v. expositie “Ommen pakt aan” (OPA). Wie weet wanneer deze expositie (ongeveer) plaatsvond en helpt ons aan namen?

Met dank aan Gerard Oldeman voor aanvullende informatie op de reactie van Herman van Elburg over zoekplaatje YC0033 (publicatiedatum 7 november 2018): “De mevrouw die over de schouder van het meisje dat voor haar staat meekijkt, is Adriana Maria (roepnaam Mies) Oldeman-Canno, geboren op 19 oktober 1921 in Ommen. De naam van het derde (aangenomen) meisje is Marcel. De naam van de woning tussen Wilhelminastraat en Bergpad was vernoemd naar deze drie meisjes, nl.: MarTiNell.

Reacties met vermelding van archiefnummer ID0016 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl: Hammerweg 10 in Ommen.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.