Home / / Word Vriend van Theater De Stoomfabriek

Word Vriend van Theater De Stoomfabriek

DALFSEN – Theater De Stoomfabriek in Dalfsen hoopt per seizoen steeds meer voorstellingen te verzorgen.
Nieuwe theatermakers, kindervoorstellingen, cabaret, wereldmuziek, klassieke muziek, collegetours, filmhuis- en kinderfilms dragen bij aan het culturele leven van Dalfsen. Door vriend te worden van het theater kan iedereen daaraan zijn steentje bijdragen.

Want, wie vriend wordt van Theater De Stoomfabriek draagt bij aan een kwalitatief sterk programma. En dat kan al vanaf 25 euro per jaar. Particuliere giften of schenkingen zijn ook mogelijk, eenmalig of periodiek. Mede dankzij de bezoekers, de sponsoren en vrienden levert
Theater De Stoomfabriek met theater- en filmvoorstellingen een grote culturele bijdrage aan de gemeente Dalfsen en daarmee aan het Nederlandse theaterlandschap.
“Particuliere inkomsten worden voor ons steeds belangrijker. Wie vriend wordt, draagt bij aan het succes van het theater. Daardoor kunnen wij mooie, bijzondere en indrukwekkende voorstellingen en films blijven programmeren”, zegt Stefna Bruntink, manager van de schouwbrug aan de Vecht.

Vriend worden of meer informatie? Kijk op

www.theaterdestoomfabriek.nl/vriend/

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.