Home / / Wintereditie van legofestijn ‘Bouwblokjes’ in Hardenberg

Wintereditie van legofestijn ‘Bouwblokjes’ in Hardenberg

Na de succesvolle zomereditie van legofestijn ‘Bouwblokjes’ komt er nog een editie in de kerstvakantie. Op zaterdag 29 en zondag 30 december vindt het evenement opnieuw plaats in de Hardenbergse evenementenhal. Het wordt uitgebreid met ‘Dinoland’. Hier komen bezoekers oog in oog te staan met levensechte dinosaurussen.

Het legofestijn Bouwblokjes draait in eerste instantie om lego. Daarnaast zijn er tal van andere activiteiten, waaronder het nieuwe ‘Dinoland’. Deze eerste wintereditie van Bouwblokjes staat volledig in het teken van winterse sfeer. Daarom is er ook een indoor ijsbaan waar alle kinderen gratis schaatsen kunnen lenen. “Maar het middelpunt van Bouwblokjes is zoals elke editie de grote legomarkt waar ontelbare legosteentjes te koop zijn. Bovendien is er een Duplo speelhoek voor de allerkleinsten en een legobouwhoek voor alle kinderen”, zegt Renée Reinders namens de organisatie.

Daarnaast zijn er op Bouwblokjes demonstraties van legofans en kunnen alle bezoekers imposante en bijzondere legocreaties zien die gebouwd zijn door legobouwers. Verder is er een bioscoop met legofilms, springkussens, racebaan met bestuurbare auto’s en kermisattracties.

De wintereditie van Bouwblokjes op zaterdag 29 en zondag 30 december 2018 is te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. Bezoekers kunnen online hun ticket kopen voor 5 euro, aan de kassa kost een kaartje 6 euro. Kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang. Ook het parkeren is gratis.

Voor meer informatie: www.evenementenhal.nl/bouwblokjes.

Lees ook

Boosterprik mogelijk in alle gemeentes GGD IJsselland

REGIO – Mensen die wel een boosterprik wensen, maar daarvoor niet ‘helemaal’ naar Deventer, Hardenberg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.