Home / / Winnaar LPO quiz

Winnaar LPO quiz

OMMEN – Tijdens de Uitmarkt in september konden de bezoekers van de stand van de LPO deelnemen aan een quiz. Een quiz met vragen over onder andere namen van de laatste drie burgemeesters van Ommen, hoeveel zetels telt de gemeenteraad van onze mooie stad en wat is de betekenis van de afkortingen van de politieke partijen die Ommen heeft. Enthousiast werden de quizformulieren ingevuld en de deelname was groot.
De te winnen prijs, een driegangendiner bij ‘De Vrienden Ommen’, is gewonnen door de heer Gerard Jansen. Onder het genot van een kop koffie en een mooi gesprek over de politiek van Ommen en natuurlijk over voetbal nam de heer Jansen de prijs in ontvangst van de voorzitter van de LPO, de heer Jan Kroes. De heer Jansen: ”Mooi dat Leo Bongers wethouder is, hij doe het volgens mij goed. Ik ben blij met de prijs en ga er zeker van genieten.”

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.