Home / / Warmteactie gemeente Dalfsen verlengd tot 1 november 2019

Warmteactie gemeente Dalfsen verlengd tot 1 november 2019

Wegens groot succes heeft de gemeente Dalfsen de warmteactie met een jaar verlengd. Tot 1 november 2019 kunnen inwoners subsidie aanvragen voor een duurzame installatie die het werk van de cv-ketel (deels) overneemt.

In het afgelopen jaar werden maar liefst 80 woningen in de gemeente Dalfsen met behulp van de subsidie van de gemeente Dalfsen voorzien van een duurzame warmte installatie. Inwoner de heer Zielman: “Het is een extra zetje, samen met de landelijke subsidie. Dat het op zo’n manier wordt gestimuleerd, vind ik goed!”

De warmteactie geldt op de volgende apparaten die cv-ketel (deels) kunnen vervangen:
• Pelletkachels
• Zonneboilers
• Warmtepompen
• Biomassaketels

Subsidiebedragen

Voor het geheel vervangen van een gasketel staat € 1.500,- subsidie. Voor een gedeeltelijke vervanging van de gasketel staat € 500,- subsidie. Bovenop deze subsidie kunnen inwoners nog in aanmerking komen voor de landelijke subsidie ISDE, wat voor een gasloze installatie al gauw een totaal van € 3.000,- subsidie betekent.

Subsidie aanvragen

Voor het aanvragen van de warmtesubsidie kunt u contact opnemen met het Energieloket van de gemeente Dalfsen op telefoonnummer 14-0529. Op www.dalfsen.nl/warmteactie leest u meer. De warmteactie loopt tot 1 november 2019.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.