Home / / Vrijwilligers gezocht voor grote winkelactie voor Voedselbank

Vrijwilligers gezocht voor grote winkelactie voor Voedselbank

OMMEN/HARDENBERG – De Voedselbank Hardenberg-Ommen doet ook dit jaar weer mee aan de grote inzamelingsactie in Overijssel, die wordt ondersteund door RTV Oost. Deze winkelactie zal worden gehouden op vrijdag 14 en zaterdag 15 december.

In de plaatsen Hardenberg, Ommen, Dedemsvaart, Balkbrug, Gramsbergen en Bergentheim hebben al 10 supermarkten toegezegd mee te werken.
De opzet is om bij elke supermarkt per tijdsblok van twee uur minimaal twee personen in te zetten. Deze mensen delen de boodschappenbriefjes uit met daarop de producten die wij het liefste hebben en zamelen de goederen in. Beide dagen worden in vier tijdsblokken van twee uur verdeeld: van 9.00 tot 11.00 uur, van 11.00 tot 13.00 uur, van 13.00 tot 15.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur.
Aangezien voor deze actie vele vrijwilligers worden ingezet, doet de Voedselbank een oproep aan inwoners uit de gemeentes Hardenberg en Ommen om een paar uur te helpen. In tijdsblokken van 2 uur staat een vrijwilliger binnen in de supermarkt om met één of meer anderen boodschappenbriefjes uit te delen en producten in kratten te pakken voor het vervoer.
Wie hieraan mee wil werken, kan zich via info@voedselbank-hardenberg.nl met zijn beschikbaarheid in tijd en plaats, telefoonnummer en mailadres aanmelden.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.