Home / / Voor OVC ’21 en OZC is Protos-Weering avontuur voorbij

Voor OVC ’21 en OZC is Protos-Weering avontuur voorbij

HARDENBERG/DEMSVAART – Het voetballen zit er op voor 2018. Althans voor OVC ’21 en OZC. Beide clubs vonden zaterdag hun Waterloo in het Protos-Weering zaalvoetbaltoernooi, dat zaterdag startte met honderde clubs verdeeld over twintig sporthallen in Noordoost-Nederland.
OVC ’21 werd door de organisatie naar sporthal de Beek in Hardenberg gestuurd. Het werd allesbehalve een succes voor het team van Freek Goeree.
In de eerste wedstrijd werd Bruchterveld op 1-1 gehouden, daarna was het kruit verschoten. De Ommenaren dienden als kanonnenvoer voor Hardenberg ’85 (0-5), het Meppeler MSC (0-9) en Avereest (0-7). In deze poule F eindigde MSC als eerste met 10 punten, voor Hardenberg ’85 (acht punten), Bruchterveld (vijf punten), Avereest (drie punten) en OVC ’21 (een punt).
OZC deed het beter als de zustervereniging, maar wist zich ook niet te plaatsen voor de kwartfinale. De beschermelingen van Martijn Berger hielden het Hoogeveense HZVV knap op 2-2. Ook van SCD ’83 werd niet verloren. Maar winst kwam er tegen de club uit Dedemsvaart ook niet uit, 1-1. Na een prima winst tegen ZAC uit Zwolle (3-2) gloorde de kwartfinale. Dedemsvaart was in het afsluitende duel met 2-1 de gelukkigste en verwierf zich daarmee een plaats in de kwartfinale. Eindstand van poule B, welke werd afgewerkt in de Citadel te Dedemsvaart: 1. HZVV 4-10, Dedemsvaart 4-7, SCD ’83 4-5 (+1), OZC
4-5 (0) en ZAC 4-0.

Tekst/Foto: Wilem Lampe

Lees ook

Wethouder Ko Scheele leest voor bij de bieb

OMMEN – Van woensdag 26 januari tot en met zaterdag 5 februari zijn de Nationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.