Home / / Vijf punten voor Flash Dames 1

Vijf punten voor Flash Dames 1

NIEUWLEUSEN – Afgelopen zaterdag mocht Flash Nieuwleusen Dames 1 spelen tegen Dio/Bedum Dames 1. Het was alweer een lange tijd gelden dat Flash tegen Dio/Bedum had gespeeld. Dio/Bedum is sinds dit seizoen weer terug van de 2e divisie naar de 3e divisie. Hierdoor was Flash gebrand om de volle vijf punten mee naar huis te nemen.

De eerste set was erg spannend. Flash ging gelijk op, maar kwam uiteindelijk op een achterstand. Flash was niet van plan om de eerste set te gaan verliezen, dus moest de ploeg alles geven om de set in handen te pakken. Door een aantal goede serves aan het einde van de set heeft Flash de set binnen weten te halen: 22-25.

In de tweede set wist Flash de spirit vast te houden (20-25) en ook de derde set werd omgezet in winst (16-25). Flash moest van goede huize komen om ook de vierde set te gaan winnen. Het ging gelijk op. Uiteindelijk wist Flash aan het lange eind te trekken en werd de set gewonnen met 25-27. De eerste volle vijf punten wist Flash mee naar huis te nemen.

Aanstaande zaterdag speelt Flash Nieuwleusen Dames 1 thuis om 18:00 tegen Smash Dames 1. Publiek is zeker welkom in de Spil om het team aan te moedigen.

Lees ook

Nieuw in Ommen: ontmoetingscentrum voor mensen met (lichte) geheugenproblemen

OMMEN – Op maandag 7 februari vindt de opening plaats van een nieuw ontmoetingscentrum in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.