Home / / ‘Vier het Leven’ met Glennis Grace in Dalfsen

‘Vier het Leven’ met Glennis Grace in Dalfsen

De kerstdagen staan voor de deur, maar in Dalfsen is al druk nagedacht over de activiteiten voor de komende zomer. Het Roode Hert en Nikki’s komen namelijk met een nieuw evenement op zaterdag 22 juni. ‘Vier het Leven’ is een muzikaal evenement op het evenemententerrein in Dalfsen. Het is volgens de organisatie een knipoog naar de Vrienden van Amstel Live.

Van 17.00 tot 1.00 treden diverse bands, dj’s, zangers en zangeressen het podium op. De hoofdact is Glennis Grace, die onlangs in de finale van America’s Got Talent te bewonderen was. De tickets zijn inmiddels te bestellen via https://vierhetlevendalfsen.nl/. De tickets zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop.

Lees ook

Wethouder Ko Scheele leest voor bij de bieb

OMMEN – Van woensdag 26 januari tot en met zaterdag 5 februari zijn de Nationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.