Home / / Verkoop quilt-artikelen voor goed doel

Verkoop quilt-artikelen voor goed doel

OMMEN – Dina Poortier uit Ommen verkoopt weer door haar handgemaakte artikelen. De opbrengst is voor een goed doel. Het gaat om ‘Good Hope’, een medische post in Zuidwest Oeganda. Deze verkoop van quilt-artikelen met onder andere kerstkleden, tassen, kussens, schorten, pannenlappen, ovenwanten vindt plaats op zaterdag 8 december tijdens de Kerstfair in het Vlierhuis, Haarsweg 105 te Ommen en op zaterdag 15 december van 9.30 – 17.00 uur tijdens de Kerstmarkt bij Welkoop, Haven Oost 4 te Ommen.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.