Home / / Veel bezoekers voor kerstevent Follow the Star(s)

Veel bezoekers voor kerstevent Follow the Star(s)

OMMEN – Afgelopen zaterdag vond in de Carrousel in Ommen het kerstevent ‘Follow the Star(s) plaats. Vele bezoekers, rond de 650, genoten van deze avond. De avond had een afwisselend programma waar zo’n 200 personen aan mee werkten. De muzikanten van harmonie Crescendo uit Ommen, onder leiding van Paul van Dalen, sloot op deze wijze haar 110 jarige jubileum af. Het grootste doel van dit event was verbinden. Voor de gelegenheid was een projectkoor opgericht onder leiding van Klaske Bos. 45 enthousiaste zangers en zangeressen hebben 5 zaterdagochtenden met elkaar gerepeteerd. Drie dansgroepen van Elle Dansé verzorgden de dans. Ook zongen de kinderen van het kinderkoor vrolijke liederen. voorafgaand en na het concert toonden de kunstenaars van Stichting Vechtdalkunsten hun projecten in het thema ‘kerst’. Twee vertellers vertelden het traditionele kerstverhaal, maar ook een eigentijds spiegelverhaal over de kleine ster die op reis ging. Tijdens het lied ‘Stille nacht’ werd de ster door de kinderen naar binnen gedragen. Afsluitend werd er een grote finale opgevoerd met het lied ‘Skyfull of stars’. Ter afsluiting van de avond was er een gezellig feestje in de foyer met DJ Eric waar medewerkers van het event en bezoekers nog even gezellig na konden praten en dansje konden wagen.

Lees ook

Wethouder Ko Scheele leest voor bij de bieb

OMMEN – Van woensdag 26 januari tot en met zaterdag 5 februari zijn de Nationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.