Veel belangstelling voor bazaar Rosengaerde

DALFSEN – Zorgcentrum Rosengaerde in Dalfsen hield afgelopen woensdag haar jaarlijkse bazaar.
De bezoekers konden meedoen aan diverse spelletjes met mooie prijzen. Verder waren er diverse standjes, een rommelmarkt en verkoop van diverse tweedehandsjes.

Ook het Rad van Avontuur draaide weer volop en vooral in het begin ‘vlogen’ de plankjes weg, want er waren leuke prijzen te winnen. Eveneens kon men zich te goed doen aan oliebollen of een lekkere kop erwtensoep. “Dit is ieder jaar weer heel leuk om te doen”, zeggen de activiteitenbegeleidsters die fanatiek aan het rad draaiden. Gerda van den Hof van Team Welzijn is druk bezig de plankjes ‘voor het Rad’ aan de man te brengen. ”Wij hebben ook dit jaar weer hele mooie gesponsorde prijzen” zegt zij enthousiast. “Een jaarabonnement van de bibliotheek, mooie ritjes met de duofiets, te veel om op te noemen.”
De Stichting Vrienden van Rosengaerde, opgericht in 1993, organiseert en bekostigt al bijna 25 jaar extra activiteiten voor de bewoners, meldt de brochure die door Bertus Paarhuis – lid van Stichting Vrienden van Rosengaerde – aan iedereen die nog geen lid was uitreikte.
“Wij proberen het leven van cliënten van Rosengaerde te veraangenamen en hun welzijn te bevorderen.”
Afgelopen jaar werden diverse activiteiten georganiseerd en bekostigd zoals een middag met een koor of dansgroep, interessante lezingen en een huifkarrentocht. Ook deze keer is de totale opbrengst van de bazaar weer bestemd voor activiteiten ten behoeve van de cliënten van zorgcentrum Rosengaerde.
“Donateur worden is heel eenvoudig”, merkt Paarhuis op. “Even een klein berichtje naar onze penningmeester Theo Feijen”.
Het email adres is: theo.feijen@hetnet.nl

Tekst/foto: Evert Jan Goos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.