Home / / USV pakt toch nog punt

USV pakt toch nog punt

USV speelde thuis en Steenwijker boys en speelde met 2-2 gelijk. Pas na rust begon USV te voetballen. Voor rust lukte er helemaal niets. Slordigheden, foute passes. Zelfs een ingooi stond garant voor balverlies. De gasten uit Steenwijk begonnen veel beter aan het duel. Niemand keek er dan ook van op dat Tim Grasmeijer in de 18e minuut de 0-1 scoorde. Als eindstation van een snelle aanval over de rechterkant. Dezelfde Grasmeijer wist vlak voor rust ook wel raad met een enorme blunder achterin bij USV (0-2). Na de hervatting kon het ineens wel. Een dominant USV ging op jacht naar de aansluiting. Die kwam in de 55e minuut. Een vrije trap van Leon Kooiker paste precies in de hoek. Met de weer opgelapte Ron Meijerink in de punt van de aanval werd USV steeds dreigender. Spelmaker Max Schaeffer schrok van een grote kans en Niek Hamers zag zijn inzet gekeerd na een vlotte aanval. Vlak voor tijd kreeg USV toch nog loon na werken. Volgens bekend recept: voorzet van Rick Timmerman, knappe afronding door Meijerink (2-2). In blessuretijd ging USV nog voor de volle winst. Maar Sybren Bosschma, eigenlijk voorstopper van de Boys maar door blessureleed benoemd tot keeper, gaf geen krimp. Allebei een puntje. Uiteindelijk een juiste afspiegeling van een wedstrijd met twee volledig verschillende gezichten. Zondag gaat USV op bezoek bij koploper Dwingeloo. Aftrap om 14.00 uur.

Vlak voor tijd kreeg USV alsnog loon naar werken.

Verslag/foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen neemt besluit over zoekgebied Dalfserveld-West

Strenge voorwaarden voor opwekken duurzame energie DALFSEN – Na uitgebreid onderzoek is Dalfserveld-West het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.