Home / / Top2000 dienst

Top2000 dienst

OMMEN – In de Gereformeerde Kerk te Ommen wordt zondag 16 december om 19.00 uur een Top2000 dienst gehouden. Ondanks verschillende muzieksmaken, heeft (bijna) iedereen wel een favoriet nummer in de Top2000. Nummers die uit volle borst meegezongen kunnen worden of waarbij je heerlijk weg kunt dromen. Tijdens de Top2000 dienst, met als thema ‘I have a dream!’, worden een aantal nummer uit die beroemde hitlijst gespeeld. Hier werken Embrace en LuCerna (uit Ommen) aan mee. De dienst wordt aan elkaar gepraat door ds. Kest Jelsma, waarin ook verschillende dromen van mensen worden verteld.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.