Home / / Springtalenten van Energy-Ommen bekoren de toeschouwers

Springtalenten van Energy-Ommen bekoren de toeschouwers

Tijdens de jaarlijkse onderlinge springwedstrijden konden de gymnastiektalenten van Energy-Ommen laten zien waar ze het hele jaar zo hard voor geoefend hebben. De deelnemers hebben prachtige sprongen laten zien en werden daarbij enthousiast aangemoedigd door het in grote getale aanwezige publiek. Er werd op drie onderdelen om de prijzen gestreden, de minitrampoline, de airtrack en de trampolinekast. Een jury beoordeelde alle oefeningen met een score, waarbij gekeken werd naar de waarde van sprong en uitvoering.

Het toernooi verliep voorspoedig. De jongste turnsters van groep 1, 2 en 3 deden voor het eerst mee. Erg spannend natuurlijk, maar de jongste lichting liet zien over het nodige talent te beschikken. Zeker Amber Rensink, die beslag legde op de eerste plaats. Al waren de meisjes op deze dag in de meerderheid, ook de jongens waren vertegenwoordigd. Thijmen van Steenbergen greep in de jongste categorie naar het goud.

In groep 3, 4 en 5 sub 1a was de hoogste score voor Lisa Vleesenbeek. In groep 3, 4 en 5 sub 1b was Prescilla Karsten de beste. In groep 3, 4 en 5 sub 2 won Kim Seigers. De eerste plek in groep 6, 7, 8 sub 1 was voor Hilde Verhoef, terwijl Camei Doedens de concurrentie achter zich liet in groep 6, 7 en 8 sub 2.

Fem Nijhoff ging er met de beker vandoor in springselectie 1. De winnares van springselectie 2 was Amber Westrik. Tot slot ging de eerste plaats in springselectie 3 naar Maudi Weller en werd Kyra Welink tot beste gekroond in springselectie 4.
Al met al was het een zeer geslaagd toernooi, mede dankzij de hulp van alle vrijwilligers, juryleden en trainers, die zich hebben ingezet om deze dag tot een succes te maken, en natuurlijk, niet te vergeten, de prachtige oefeningen van de deelnemers.

Lees ook

Online masterclass ‘Van de druppel naar de Vecht’

Meedoen vanaf de bank REGIO – Waterschap Drents Overijsselse Delta en waterschap Vechtstromen nodigen bewoners …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.