Home / / Succesvolle speelgoedinruilactie E.G. ten Kate

Succesvolle speelgoedinruilactie E.G. ten Kate

NIEUWLEUSEN – Ook dit jaar hield E.G. ten Kate, de Groene Vakwinkel in Nieuwleusen, weer een succesvolle inruilactie, waarbij oud speelgoed kon worden ingeruild voor nieuw speelgoed. Het ingeruilde speelgoed werd afgelopen vrijdag gedoneerd aan de speelgoedbank in Nieuwleusen.

Ook dit jaar werd er door de klanten gul ingeruild zodat E.G. ten Kate weer een paar mooie, volle dozen kon afleveren bij de speelgoedbank. De speelgoedbank verdeelt het speelgoed de komende tijd onder de mensen die het nodig hebben.

Het idee dat het ingeleverde speelgoed naar een goed doel gaat, wordt door de mensen zeer gewaardeerd. Zo kwamen er zelfs tien dozen met knutselspullen binnen, die niet helemaal geschikt waren voor de speelgoedbank. Deze heeft E.G. ten Kate afgeleverd bij zorgboerderij Damhoeve in Dalfsen, die heel blij was met deze verrassing.

Freddy Vossebelt wil namens E.G. ten Kate alle klanten bedanken die iets hebben ingeruild en/of aan de actie hebben meegewerkt. De actie is zeker voor de herhaling vatbaar. Wie nog oud speelgoed over heeft, kan dat zes dagen per week inleveren in de winkel van E.G. ten Kate. Zij zorgen dat het dan weer bij de speelgoedbank terechtkomt.

Lees ook

Rectificatie: lezing Botanische reis door Lesotho

OMMEN – In het Ommer Nieuws van 12 januari jl. is per abuis een foutje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.