Home / / Regionaal kerstfeest van Sien

Regionaal kerstfeest van Sien

DAARLE – Sien houdt zondag 16 december om 15.00 uur in de Hervormde Kerk aan de Dalvoordeweg 2 te Daarle, een aangepaste kerkdienst, waarin het kerstfeest gevierd wordt. Voorganger in deze dienst is ds. E.J. Prins uit Daarle. Chr. Muziekvereniging ‘EMOS’ uit Daarle zal muzikale medewerking verlenen.Er zijn weer voldoende muziekinstrumenten aanwezig om zelf muziek te maken. Steeds meer mensen uit de regio Hellendoorn/Nijverdal, Twenterand, Ommen/Dalfsen, Dedemsvaart, Hardenberg/Gramsbergen bezoeken dit kerstfeest van Sien, waarin bekende kerstliederen worden gezongen. Deze dienst is voor iedereen, wie of hoe je ook bent. Na de dienst is er gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie, thee of warme chocolademelk met iets lekkers erbij. Allemaal van harte welkom! Meer informatie op

www.sien.nl

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 6 december zou de fractie van D66 Ommen weer een inloopspreekuur houden in de Carrousel. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.