Home / / Pr. Beatrixlaan Nieuwleusen 4 weken afgesloten

Pr. Beatrixlaan Nieuwleusen 4 weken afgesloten

De werkzaamheden in Nieuwleusen aan de Pr. Beatrixlaan (tussen rotonde Burgemeester Backxlaan en halverwege De Tweemaster) zijn maandag 26 november gestart en lopen tot en met 21 december 2018. Gedurende een periode van vier weken is de Pr. Beatrixlaan volledig afgesloten voor al het verkeer dus ook voor fietsverkeer. Hiermee kan er veilig en snel worden gewerkt om de toekomstige situatie te maken. Er is een omleidingsroute die gebruikt kan worden.

De Pr. Beatrixlaan wordt verkeersveiliger gemaakt onder andere door het inrichten van een schoolzone. Ook wordt het fietspad richting de rotonde aangepast en de weg wordt ter hoogte van de aansluiting op de rotonde versmald.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.