Home / / Postzegelruilbeurs met veiling

Postzegelruilbeurs met veiling

Postzegelruilbeurs met veiling

OMMEN – Postzegelvereniging Ommen en Omstreken houdt donderdag 6 december om 20.00 uur weer een verzamelavond in het Hervormd Centrum, Prinses Julianastraat 8 te Ommen. Een avond voor jong en oud. Er is een veiling van zestig kavels. Er zijn zegels te ruilen, kopen of te verkopen. Wilt u Nederland sparen dan is het ook wel leuk om daarnaast een motief te sparen zoals zegels die met kerst te maken hebben. Ook is het sparen van Duitsland zeer in trek. Dit alles is een leuke bezigheid voor de koude wintermaanden.
Ook zijn er kistjes voor de rondzending in Ommen waaraan men mee kan doen. Dan kunt u thuis alles rustig uitzoeken en evt. uw verzameling aanvullen. Voor informatie bel 06-15278130. Voor postzegelverzamelaars is dit een geschikte avond om de collectie uit te breiden. Niet-leden zijn ook van harte welkom.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.