Home / / Plannen voor GroenLinks in Dalfsen

Plannen voor GroenLinks in Dalfsen

DALFSEN – GroenLinksleden uit de gemeente Dalfsen zijn 19 november jl. bij elkaar gekomen. De bijeenkomst werd ondersteund door het provinciaal GroenLinks bestuur. Op de bijeenkomst is gesproken over het opzetten van een eigen GroenLinks afdeling in de gemeente Dalfsen. Ook kwamen diverse duurzaamheidsthema’s, die specifiek in Dalfsen spelen, voorbij zoals Lelystad Airport. Tijdens deze succesvolle avond is er levendig en enthousiast gediscussieerd. Wilt u ook meedenken over een sociaal, groen en duurzaam Dalfsen dan ben u van harte welkom. Op dinsdagavond 11 december (20:00) vindt er een tweede bijeenkomst plaats in de Trefkoele. Wij roepen geïnteresseerde GroenLinkstemmers, sympathisanten en een ieder die mee wil denken over de toekomst van GroenLinks in de mooie gemeente Dalfsen op. Meld je aan via: groenLinksdalfsen@gmail.com

Lees ook

Gemeente Dalfsen sluit zich aan bij het netwerk Vitaal Vechtdal

DALFSEN – Vitaal Vechtdal wordt verder versterkt. Per 1 december sluit ook de gemeente Dalfsen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.