Home / / Plankjesmiddag Weteringzotten

Plankjesmiddag Weteringzotten

OLST – Het is inmiddels een ware traditie; de plankjesmiddag van carnavalvereniging de Weteringzotten op Oudjaarsdag. Samen onder het genot van een borrel afscheid nemen van het oude carnavalsjaar en proosten op het nieuwe jaar. Uiteraard ook dit jaar weer met een Rad van Fortuin, waarbij mooie prijzen te winnen zijn. De Plankjesmiddag vindt plaats op maandag 31 december en start om 16.00 uur bij residentie Café Ruimzicht.

Lees ook

Het Boek van de Week

Lenni is ziek, ernstig ziek. Ze ligt in het ziekenhuis in Glasgow op de afdeling …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.