Home / / OZC legt het af tegen oerdegelijk Bergentheim

OZC legt het af tegen oerdegelijk Bergentheim

BERGENTHEIM- OZC is er niet in geslaagd te stunten tegen Bergentheim, een van de toppers van 3D. Op sportpark Moscou moest de equipe van trainer Martijn Berger de eer laten aan de thuisclub. Dat Bergentheim ook dit seizoen hoge ogen gat gooien zit er dik in. Al zes jaar achtereen haalt de ploeg van Bert Snippe de nacompetitie, waar het even zo vaak in het zicht van de haven strandde. De nacompetitie lijkt ook deze jaargang het hoogst haalbare, want op PH staat geen maat. Toch wisten de groenhemden de aanstaande kampioen op 2-2 te houden, een indicatie voor wat betreft de sterkte van de Moscouvieten.
“Oerdegelijk”, was het eerste woord dat Martijn Berger te binnen schoot. “Ze geven weinig tot niets weg en kunnen wachten op kansjes.” Dat wachten duurde niet erg lang, want al na zeven minuten spelen brengt Jeffry Plaggenmarsch de stand op 1-0. Berger, die achterin op links moest improviseren door het wegvallen van de steunpilaren Ruben Strating en Ramon Schuldink – de posities werden ingekleurd door Erwin Schuldink en Wilmer Makkinga – ziet zijn ploeg aardig meedoen in een wedstrijd zonder veel doelkansen. De goalgetter van Bergentheim heet Ronnie Hakkers, met zijn 33 lentes niet meer zo piep, maar nog steeds doeltreffend. Hij schiet de thuisploeg in veilige haven. Vervolgens laat Berger A-junior Mike Kremer debuteren. “Ik ben blij met zijn optreden, hij hield Hakkers goed in bedwang. En dat improviseren…, ja, mijn collega Snippe vertelde dat hij praktisch elke week met dezelfde basis begint, dat is lekker hoor, voor een trainer.”
Stand 3D: PH 10-28, Quick ’20 10-23, Bergentheim 10-22 (29-9), Hellendoorn 10-22 (29-11), Voorwaarts V 10-13 (16-27), Kloosterhaar 10-13 (11-25), ASV ’57 10-12 (19-19), SVVN 10-12 (18-19), OZC 10-11, Mariënberg 10-10 (15-23), Juliana ’32 10-10 (12-30), DES 10-9, Wilhelminaschool 10-7 en Blauw Wit ’66 10-5.

Tekst: Willem Lampe

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.