Home / / Overijsselse schrijfwedstrijd: Heb jij een recept voor een goed leven?

Overijsselse schrijfwedstrijd: Heb jij een recept voor een goed leven?

OVERIJSSEL – In aanloop naar het Groot Overijssels Boeken- en Verhalenbal start Overijssel Verwoord in december met de schrijfwedstrijd ‘Recept voor een goed leven: De (on)misbare ingrediënten’.

Samen met de ambassadeurs Ernst Daniël Smid (Overijsselse operazanger) en streektaalvloggers de GladJakkers gaat Overijssel Verwoord op zoek naar levensadviezen van Overijsselaren. “We zijn benieuwd naar de verschillen tussen de ‘levensrecepten’ van ouderen en van jongeren. Wat kunnen ze van elkaars ‘recepten’ leren?”
edereen uit Overijssel kan meedoen, in alle genres: poëzie, proza, essay, recept, theatertekst of iets anders. De teksten mogen geschreven zijn in de streektaal of in het Nederlands, er zijn twee bijbehorende jury’s en dus zowel een Nederlandse winnaar als een streektaalwinnaar. Beide winnaars mogen optreden op het Groot Overijssels Boeken- en Verhalenbal op 28 maart in Zwolle.

Meedoen? Schrijf een tekst van maximaal 1.000 woorden ( één tekst per deelnemer) en stuur deze voor 18 februari 2019 op via het inschrijfformulier op www.overijsselverwoord.nl. Een deskundige jury, waaronder Ernst Daniël Smid en de GladJakkers, beoordeelt de inzendingen.

De winnaars worden bekendgemaakt op 28 maart tijdens het Groot Overijssels Boeken- en Verhalenbal in Hedon in Zwolle. Zij ontvangen een boekenpakket en mogen voordragen op het festival.
Opsturen via www.overijsselverwoord.nl/recept-voor-goed-leven

www.overijsselverwoord.nl/recept

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.