Home / / Overijssel goed vertegenwoordigd op kandidatenlijsten CDA Eerste Kamer en Europa

Overijssel goed vertegenwoordigd op kandidatenlijsten CDA Eerste Kamer en Europa

OVERIJSSEL – Overijssel is goed vertegenwoordigd op de kandidatenlijsten voor de Europa en de Eerste Kamer. Op beide lijsten is op nummer vijf een Overijsselse kandidaat te vinden. Voor Europa is dat Annie Schreijer uit Hengevelde. Zij is nu al Europarlementariër en is vooral actief op dossiers op het gebied van Landbouw en Natuur. Voor de Eerste Kamer staat Theo Rietkerk, oud gedeputeerde van Overijssel op de kandidatenlijst van het CDA.
Theo Rietkerk is geen onbekende in Den Haag. Van 1998 tot 2003 was hij tweede Kamerlid. Op dit moment is Rietkerk voorzitter van het College van Bestuur van scholengemeenschap Landstede Groep. Dat blijft hij ook doen als hij wordt gekozen in de Eerste Kamer.

Lees ook

Kindplein Oost concrete stap dichterbij

OMMEN – Woensdag 1 december hebben Stichting Floreant (CBS De Kardoen), Stichting OOZ (OBS Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.