Oudejaarsspektakel in Lemele

LEMELE – Ook dit jaar is het centrum van Lemele op 31 december weer het decor van het oudejaarsspektakel. Net als voorgaande jaren verzorgt Stichting Dibbes deze gezellige middag waar, onder het genot van eten en drinken, genoten kan worden van het carbidschieten.Dit jaar wordt het evenement iets groter van opzet.
Zoals elk jaar verzorgt de vriendengroep ‘het Beernhok’ het carbidschieten. Dit jaar worden ze versterkt door een andere vriendengroep, ‘de Carbid Meisters’. Ook zij nemen vele carbidbussen en carbidinstallaties mee. Deze vriendengroep stond vorig jaar nog achteraf op een veldje te schieten maar staan nu ook in het centrum. Dat staat dus garant voor een groot spektakel.
Om 13.00 uur zal het eerst carbidschot klinken, voor de liefhebbers is het mogelijk om onder begeleiding zelf het carbid leren schieten. Op veler verzoek klinkt de Top 2000 uit de speakers. Naast het gebruikelijke bakje snert staat er dit jaar ook een Super Smoker om iedereen te voorzien van lekkernijen. De middag wordt afgesloten met een vuurwerkshow. Er wordt geen entree gevraagd, het gehele spektakel is op basis van vrije gift.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.